Portes i balconeres d’ alumini

Et donem solució a tot tipus de portes i balconeres de alumini per al seu domicili o oficina, desde portes correderes, fins a portes plegables etc. Siguent les correderes i les plegables les mes utilizades gracies a la calitat i preu

Els nostres productës en pòrtes de alumini i balconeres de alumini són:

1. PORTA CORREDORA:

Model de portes i finestres molt pràctic per a llocs amb difícil apertura de portes, aconseguint així no reduïr metres cuadrats a la vivenda.

2. PORTA PLEGABLE:

Este model és el més preat, posat que gràcies a les seues 3 juntes de goma s’ aconsegueix una gran hermeticitat. De fàcil neteja, al poder obrir-se les fulles 180 graus, gran ventilació i pas al permetre obrir les seues fulles de par en par.

3. PORTES AUTOMÀTIQUES LLISCANTS:

Sistema molt pràctic per a llocs on es necesite una gran apertura, ja siga per a pas o per a ventilació, posat que les seues fulles es pleguen una contra l’ altra com un llibre ocupant en mínim espai.

4. PORTA PANELADA D’ ALUMINI:

Porta d’ entrada a vivenda molt elegant i decoratives. Es composa de un panel de madera de alta densitat en el seu interior i xapa d’ alumini en el seu exterior. Als panels de madera se’ ls pot incloure llàmines d’ acer en el seu interior per a blindar-les i guanyar en seguretat.

5. PORTES SECCIONALS:

També fabriquem portes seccionals, és a dir, portes cegues per a garatges o locals ideal per a fer estructures de gran mida sense reduïr la seua solidessa.